Vaktmester tjenester siden 1988

Med håndverks fag som bakgrunn

TEAM Service

Siden oppstarten i 1988, har vi levert drift- og vedlikeholds tjenester av bygg og eiendom til bedrifter og borettslag i Bergen og omegn.  Vi har også lang erfaring som tidligere leverandør av vaktmester tjenester til Etat for boligforvaltning ved Bergen Kommune. 

Med 9 entusiastiske og service innstilte medarbeidere som hver for seg driver selvstendige foretak tilknyttet TEAM Service, har vi de beste forutsetninger for å kunne levere fleksible og kvalitetsbevisste tjenester til våre kunder. Flere av våre medarbeidere har fagbrev innen tømrer, rørlegger, elektro og glass fag, samt mesterbrev i tømrerfaget. 

Med 30 år som leverandør av vaktmestertjenester, har vi opparbeidet oss en solid kundemasse der mange har vært med oss i en årrekke. Vi har høy fokus på god service og kundetilfredshet.

Ønsker du mer informasjon om TEAM Service, ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende samtale.

TEAM Service

Telefon: 977 27 022

post@teamservice.no

Copyright 2021 - TEAM Service

Finner du noen av våre tjenester interessante, så ta kontakt med oss. Vi kommer gjerne ut på befaring, for å kunne gi dere ett uforpliktende tilbud på vaktmester tjenester i deres borettslag, sameie eller bedrift.